Meteoroloji duyurdu! Bursa’da hava durumu nasıl olacak?

Meteorolojiden 27 Ekim Çarşamba günü beklenen hava durumuna ilişkin son tahminler geldi. Yapılan değerlendirmelere göre hava sıcaklıklarının artarak mevsim normallerine geleceği belirtildi.

Meteoroloji duyurdu! Bursa’da hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, İç Anadolu’nun güneydoğusu ile Osmaniye ve Hatay kıyılarının sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, Kuzey Ege’nin iç kesimleri, Batı Karadeniz ile Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklıklarının artarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu’da güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

dfhgjm

KUZEY BÖLGELERİ İÇİN ZİRAİ DON TEHLİKESİ

Karadeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu’nun kuzeydoğusunda zirai don riski olduğundan dolayı başta tarımsal faaliyetlerle uğraşan üreticilerimiz ve ilgililer ile vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BURSA’DA HAVA SICAKLIĞI ARTIYOR

Bugün Bursa’da hava sıcaklığı en yüksek 18 derece ve kent genelinde güneşli bir hava hakim olacak.

Perşembe günü hava sıcaklığı 19 dereceye yükselirken gün boyu havanın güneşli olması bekleniyor.

Cuma gününden itibaren hafta sonuna kadar bulutlu günler yaşayacağız. Hava sıcaklığı Cuma günü 21 derece, Cumartesi 20 derece, Pazar günü ise 21 derece olması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X