Meteoroloji’den 18 il için uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, 18 ilde yağış bekleniyor.

Meteoroloji’den 18 il için uyarı!

Meteoroloji’den 18 ile yağış uyarısı

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Rize, Artvin, Ardahan, Kars, Şırnak ve Hakkari çevreleri ile hafif olmak üzere Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun batısı, Güneydoğu Anadolu’nun doğu kesimleri ile Elazığ, Edirne, Kırklareli, Amasya, Tokat ve Balıkesir’in batı kıyılarının yağışlı geçmesi tahmin ediliyor.

Yağışların genellikle sağanak yağışlı, sabah ilk saatlerde Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Muş ve Bitlis’in yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle güneyli, Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X