Meteoroloji’den Bursa’ya uyarı! 2 güne dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre Ülke genelinde sıcak hava dalgası bu hafta da etki göstermeye devam ederken hava sıcaklıkları 5 ila 10 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Bursa’da bu hafta hava sıcaklığı nasıl? Sıcaklıklar düşecek mi? Detaylar haberimizde…

Meteoroloji’den Bursa’ya uyarı! 2 güne dikkat!

Hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

https://x.com/meteoroloji_twi/status/1805096554316869889

Bursa’nın 5 günlük hava durum raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bursa’yı salı ve çarşamba günü için uyardı… 34 derecelere çıkması beklenen hava sıcaklığı nedeniyle uzmanlar özellikle 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanların saat 11 ile 16 arasında dışarı çıkmaması gerektiği görüşünde.

Hafta ortasında en yüksek sıcaklık 33 derece… Cuma ve cumartesi günü hava sıcaklığının 32 derecelere inmesi bekleniyor. Güneşli havanın etkisi bu hafta da kent genelinde etki göstermesi beklenirken yağış gözükmüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X