Meteoroloji’den Bursa’ya kritik uyarı! Hafta sonu…

Hafta sonu hava durumu için Meteoroloji’den flaş açıklama geldi. Hava sıcaklıkları 39 dereceye kadar ulaşacak. Edirne, Balıkesir, Bursa, Aydın, Muğla, İzmir için kritik uyarı yapıldı. Bursa’da hafta sonu hava durumu nasıl olacak? İşte Bursa’nın 5 günlük hava durumu tablosu…

Meteoroloji’den Bursa’ya kritik uyarı! Hafta sonu…

Meteoroloji’den alınan son hava durumu raporuna göre bugün Akdeniz’in iç kesimleri ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde sağanak yağış bekleniyor. Hafta sonu ise yurdun batı kesimlerinde sıcaklıkların ciddi derecede yükseleceği beklenirken Aydın, Muğla ve İzmir’de 39°C’ye kadar ulaşabileceği uyarısı geldi.

BÖLGEDE TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR

Yurt genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin, Rize, Kars, Ardahan ve Ağrı illeri ile Kütahya’nın doğu, Afyonkarahisar’ın kuzey ve batı çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda toz taşınımı bekleniyor.

LODOS VE YAĞMUR UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, Kıyı Ege’de mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek.

Rüzgar, genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda güneybatıdan (Lodos) yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) esecek.

Bursa için 5 günlük hava tahmini

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X