Meteorolojiden Bursa’ya sağanak yağış uyarısı!

Hava sıcaklığının iç ve doğu bölgelerde 1 ila 3 derece artması, yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara ve Kıyı Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor.

Meteorolojiden Bursa’ya sağanak yağış uyarısı!

Doğu Anadolu’nun doğusu ile zamanla batı bölgelerimizin iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir, Bursa, Bilecik ve Çanakkale’nin doğusunun, İç Ege; Manisa, Kütahya, Uşak, Denizli ile Muğla ve Aydın’ın iç kesimleri, İzmir ve Eskişehir çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın; Marmara ve Kıyı Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.


Hava sıcaklığı iç ve doğu bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı, yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, iç kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X