Meteoroloji’den Bursa’ya uyarı! Gün verildi…

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi. Bugün birçok kentte sağanak yağış geçişlerinin görüleceği belirtilirken rüzgarın hızı Marmara’nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Anadolu’da 60 km’ye çıkacak. Öte yandan Meteoroloji yarın için yaptığı uyarıda Marmara Denizi’nde fırtına beklendiğini ve rüzgarın hızını 75 km’ye kadar çıkaracağını belirtti. Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre; Bursa’da salı günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor ve hafta boyunca da etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor…

Meteoroloji’den Bursa’ya uyarı! Gün verildi…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın için Marmara Denizi’nde fırtına beklendiğini açıkladı.

Rüzgarın hızını 75 km’ye kadar çıkarması bekleniyor. Öte yandan bugün Trakya, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Çanakkale, Muğla, Osmaniye, Bolu, Düzce, Karabük, Çorum, Amasya, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri, Balıkesir’in kuzey kıyıları, Adana’nın kuzeyi, Kahramanmaraş’ın batısı ile Hatay’ın kıyı kesimlerinde sağanak yağış bekleniyor.

thumbs_b_c_bc236f25ef6740f7ab68fee282aec394

BUGÜN YURTTA HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya kesimi, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Çanakkale, Muğla, Osmaniye, Bolu, Düzce, Karabük, Çorum, Amasya, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri, Balıkesir’in kuzey kıyıları, Adana’nın kuzeyi, Kahramanmaraş’ın batısı ile Hatay’ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Isparta, Burdur ve Ankara çevreleri ile Antalya, Muğla ve Aydın’ın iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

YARINA DİKKAT! HIZI 75 KM’YE KADAR ÇIKACAK

Marmara Denizi’nde rüzgarın yarın (08.08.2022 Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın aynı gün gece saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

BURSA SALI’YA DİKKAT!

Bursa’nın 5 günlük hava raporuna göre; Salı gününden Cuma’ya kadar gök gürültülü sağanak yağışlı bir havanın etkili olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklık en yüksek 34 derecelere çıkarken en düşük 29 derece olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X