Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

İç Ege, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Anadolu’nun kuzey batısı ve Göller Yöresi ile Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ ve Bursa’nın güney kesimlerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, iç Ege, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Anadolu’nun kuzey batısı ve Göller Yöresi ile Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ ve Bursa’nın güney kesimlerinde kuvvetli yağış beklendiğini bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, iç Ege, Batı Karadeniz’in iç kesimleri (Bolu, Karabük, Kastamonu), Anadolu’nun kuzey batısı (Ankara, Çankırı ve Eskişehir ile Konya’nın batısı), Göller Yöresi, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ ve Bursa’nın güney kesimlerinde kuvvetli yağış beklendiği belirtildi.

Yağışın akşam saatlerine kadar etkili olacağı belirtilen açıklamada, yetkililerle vatandaşlardan sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmaları istendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X