Meteoroloji’den son dakika uyarısı! Fırtına geliyor…

Meteoroloji’den bugün için son dakika hava durumu uyarıları geldi. Türkiye geneli mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin edilirken bazı bölgelere fırtına uyarısı yapıldı. İşte Meteoroloji’nin uyarı yaptığı o bölgeler…

Meteoroloji’den son dakika uyarısı! Fırtına geliyor…

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Trakya, Çanakkale ve İzmir çevreleri ile Balıkesir’in batı ilçelerinin hafif sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında nemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey ve Kıyı Ege’de kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-80 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

EGE, KARADENİZ VE MARMARA’DA FIRTINA

Kuzey Ege’de rüzgarın bugün (03.02.2018 Cumartesi) ilk saatlerden itibaren güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, Pazar günü (04.02.2018) akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Güney Ege’de rüzgarın Pazar günü (04.02.2018) ilk saatlerden itibaren güney yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, Pazartesi günü (05.02.2018) akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Marmara’da rüzgarın bugün (03.02.2018 Cumartesi) öğle saatlerinde güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, Pazar günü (04.02.2018) akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz’de rüzgarın bugün (03.02.2018 Cumartesi) sabah saatlerinde güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, Pazar günü (04.02.2018) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X