Metin Akan bombası

Şampiyon olarak BAL’a çıkan Zaferspor transferde gaza bastı. Kırmızı beyazlılar, Bursaspor, Ankaragücü, Manisaspor, Adanaspor ve İnegölspor gibi takımlarda forma giyen 33 yaşındaki golcüyle anlaşma sağladı.

Metin Akan bombası

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa’yı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek 4 takımdan biri olan Zaferspor transferde bombayı patlattı. Kırmızı beyazlılar son olarak İnegöl Kurtuluşspor’da forma giyen tecrübeli golcü Metin Akan ile anlaşma sağladı. Futbola Ahmet Vefikpaşaspor’da başlayan 33 yaşındaki Metin Akan, Bursaspor ile profesyonel olup ardından ise sırasıyla İnegölspor, Manisaspor, Ankaragücü, Başakşehir, Adanaspor, Tepecikspor ve Kurtuluşspor takımlarında forma giydi.

TRANSFERLER SÜRECEK

Metin Depe ile anlaşan Zaferspor’da Genel Koordinatör Talip İkikardeşler transferlerle ilgili OLAY Spor’a konuştu. İkikardeşler, ‘Metin Akan’ı alarak golcü konusunu hallettik. Ayrıca geçen sezon Kurtuluşspor’da oynayan Şükrü Şenocak ve Gürsu Belediyespor’dan Ahmet Sefa ile de anlaşma sağladık. İç transferde sol bek Ekrem, kaleci İbrahim ve sağ kanat Özer seneye de bizlerle olacak. Önümüzdeki hafta toplu imza töreni yapacağız. Ayrıca 3-4 tane daha elit oyuncu transferi yapacağız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X