‘Metin’le aşkımızı kabullenin’

Adriana Lima, ilk günden itibaren reklam ilişkisi şüphesiyle yaklaşılan yazar Metin Hara’yla yaşadığı aşkın gerçek olduğunu hatırlattı ve dedikodulara son noktayı koydu.

‘Metin’le aşkımızı kabullenin’

Adrian Lima’nın eski sevgilisi tenisçi Miltiadis Kastanis’i evinde ağırlayıp, o fotoğrafı da sosyal medya hesabında paylaşması üzerine ünlü mankenin Metin Hara’yla yaşadığı aşkın bittiği yorumları yapılmıştı. 

İlk günden beri Hara ile reklam ilişkisi yaşadıkları iddia edilen Lima, sonunda patladı. Inastagram’dan uzun bir açıklam yapan Lima, Kastanis için; ‘Yanımdaki arkadaşım eşcinseldir ve ailenin bir parçasıdır’ dedi.

BİRLİKTELİĞİMİZ DEVAM EDİYOR

Metin Hara’ya olan aşkının gerçekliğini yineleyen Adriana Lima, basında sık sık çıkan ayrılık haberlerini net bir dille yalanladı. 

Lima, ‘Türkiye’ye aşığım. Bu ülkede çok sevildiğimi hissettim. Bu yüzden Metin’le benim özel hayatımıza saygı bekliyorum. Metin ve benim mutlu birlikteliğimizin, aşık olduğumuz gerçeğinin artık kabullenmesini istiyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X