Metrelerce havaya fırladı!

Bursa’nın Mudanya İlçesi Güzeyalı Mahallesi’nde, otomobilin çarptığı motosiklette bulunan ikisi de 16 yaşında olan Aleyna A. ile Koray C. yaralandı. Kaza ve çarpma sonucu metrelerce havaya fırlayan gençlerin görüntüsü güvenlik kamerası ile kaydedildi. Gör

Metrelerce havaya fırladı!

Kaza, önceki gün saat 18.00 sıralarında Mudanya’nın Güzelyalı Mahallesi’nde meydana geldi. Koray C.. yönetimindeki arkasında arkadaşı Aleyna A.’nın oturduğu motosiklete Güzelyalı Camii önünde, E.Y. yönetimindeki 34 JG 7380 plakalı otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle havaya fırladıktan sonra metrelerce uzağa düşen 2 genç yaralandı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasıile görüntülendi. Görüntülerde çarpmanın etkisiyle 2 gencin metrelerce fırlayarak düşmeleri, motorsiklet sürücüsünün ağır yaralanması, kız arkadaşına yardıme etmeye çalışması ile bu sırada kaldırımda yürüyen bir kişinin saniye farkla ölümden kurtulması yer aldı.

Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Aleyna A.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X