Metro rayında sevişip selfie çektiler

Rusya’nın başkenti Moskova’da metroda rayların üzerinde cinsel ilişkiye giren bir çift, o anın selfiesini çekerek sosyal medyada yayınlayınca olay oldu.

Metro rayında sevişip selfie çektiler

Rus bir çift Moskova metrosunda rayların üzerinde cinsel ilişkiye girdi.

NTV’de yer alan habere göre, çılgın çift, cinsel ilişkiye girdikleri anın fotoğraflarını çekerek, internette paylaştı. İnternetten paylaşılan fotoğraflar Rus haber portallarında yer alınca yetkililer zor durumda kaldı.

Rus metro yetkilileri, çiftin metroya nasıl girdiklerini araştırıyor. Yetkililer metrodaki havalandırma girişlerini kontrol ederek, ek önlemler aldı.

Moskova metrosunda çalışan bir yetkili ise, rayların üzerinde cinsel ilişkiye giren çiftin, metroda sadece acil durumlarda kullanılan rayların üzerinde bu eylemi gerçekleştirdiğini iddia etti.

Haberde, Moskova metrosunda her 30 saniyede bir trenin hareket ettiği de belirtildi.

Geçtiğimiz yıl raylar üzerinde cinsel ilişkiye giren Ukraynalı çiftin fantezisi trajediyle sonuçlanmıştı. Cinsel ilişki sırasında trenin altında kalan kadın feci şekilde can verirken, erkek de iki bacağını kaybetmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X