Metruk binalardaki tehlike korkutuyor

Yıkılmaya yüz tutmuş tehlike yaratan ve uyuşturucu bağımlılarının mekanı haline gelen metruk binalar, belediye ekipleri tarafından birer birer yıkılıyor.

Metruk binalardaki tehlike korkutuyor

AYDIN FİDAN

Karacabey Belediyesi ekipleri ilçenin dört bir yanında metruk binaların yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Günde 3-4 yıkım gerçekleştiren ekiplerin önünde şu an için 40’a yakın yıkılmayı beklenen bina bulunuyor. 

Muhtarlarla işbirliği içerisinde gerçekleşen çalışmalarla, mahalle aralarında bulunan yıkılmaya yüz tutmuş ve kötü amaçlarla kullanılmaya müsait binalar, Karacabey Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince yıkılıyor. Yıkımların son durağı ise Canbolu Mahallesi oldu. Yıkım anında ise metruk binanın duvarında bulunan yazı tüm bu çalışmaların gerekliliğini gözler önüne serdi. Duvarda bulunan yazıda “Tiner Mekanı” yazması bu tarz binaların saçtıkları bir diğer tehdidin de göstergesi oldu.

Mahalle sakinlerine de çağrıda bulunan Belediye Başkanı Ali Özkan, bu tür binaların olduğu bölgelerde vatandaşların muhtarlık aracılığıyla veya doğrudan belediyeye başvurmalarını istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X