Mevlüt ve Ceyhun bize uyar mı?

Menajerler, yeşil beyazlı yönetime bu iki ismi sundu Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun kafası karıştı.

Mevlüt ve Ceyhun bize uyar mı?

Bursaspor transferde atacağı adımları belirlerken yeşil beyazlı kulübe sürpriz isimlerde önerilmeye başladı. Birçok bölge için oyuncu arayışında olan Timsah’a son olarak menajerler tarafından Mevlüt Erdinç ve Ceyhun Gülselam isimleri sunuldu. 33 kez A Milli formayı giyen ve 8 gol kaydeden Mevlüt Erdinç, son olarak Guingamp’ta kiralık olarak forma giydi. 29 yaşındaki forvet Fransa’da 14 maçta oynadı ve 3 gol kaydetti. 

KİRALIK GETİRELİM

Menajerler bonservisi Hannover 96’da olan deneyimli kramponu kiralık olarak getirebileceklerini ilettikleri öğrenildi. Yine Hahnover 96 forma giyen ve sözleşmesi sona eren Ceyhun Gülselam’da yeşil beyazlı kulübe önerilen diğer isim. Spor Toto Süper Lig’de daha önce Trabzonspor, Kayserispor ve Galatasaray formaları giyen 28 yaşındaki ön libero, bu sezon Bundesliga’da 12 maça çıktı. 1.92 boyundaki Ceyhun’un için Hamza Hoca’nın kararsız olduğu belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X