Mezun olduğu gün hayatını kaybetti!

Bursa’da liseden mezun olduğu gün kullandığı motosikletiyle bir öğretmenin kullandığı otomobille çarpışan 18 yaşındaki genç tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Mezun olduğu gün hayatını kaybetti!

Kaza, saat 16.00 sıralarında Bursa’nın Yenişehir ilçesindeki bir okulun önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik bölümünden mezun olan 18 yaşındaki Onur Çetinkaya, kullandığın motosikletiyle öğretmen olan N.A.’nın kullandığı 29 AL 150 plakalı otomobille çarpıştı. Çevredekiler tarafından ilk müdahalesi yapılan Çetinkaya, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kozdere köyünde oturan ve Yenişehir’deki bir elektrik firmasında staj yaptığı öğrenilen Çetinkaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Araç sürücüsü N.A. kazanın ardından gözaltına alınırken, Çetinkaya’nın Bursa Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsinin ardından Kozdere köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

Onur Çetinkaya’nın hayatını kaybetmesi Yenişehir’de ve Kozdere köyünde büyük üzüntüye sebep oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X