MGK toplantısı başladı

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde başladı.

MGK toplantısı başladı

MGK, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında toplandı. Kurulun Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Ekim ayı olağan toplantısı saat 14.45’te başladı. Toplantı öncesi Başbakan Ahmet Davutoğlu ve toplantıya katılan MGK üyeleri, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın 3 nolu kapısından giriş yaptı.

 

İç ve dış gelişmelerin ele alınacağı MGK toplantısında seçim güvenliği ve terörle mücadele en önemli gündem maddeleri arasında yer alıyor.

 

Paralel devlet yapılanmasıyla mücadelenin de ele alınması beklenen toplantıda, 1 Kasım’da yapılacak milletvekili genel seçimi kapsamında terör örgütü PKK saldırılarının yoğunlaştığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun bazı illerinde seçim güvenliğinin sağlanması için alınacak tedbirlerin masaya yatırılması bekleniyor.

MGK’nın bir sonraki toplantısı ise Aralık ayında yapılacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X