MHK’nin yaz semineri başladı

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’nun, 2016-2017 sezonu öncesinde A Klasman, A Klasman Yardımcı ile Süper Lig, Süper Lig Yardımcı Hakem Yaz Seminerleri dün başladı.

MHK’nin yaz semineri başladı

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ndeki seminerin açılışına TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Genel Sekreter Kadir Kardaş, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ile Temsilciler Kurulu ve TFFHGD Başkanı Abdurrahman Arıcı katıldı.

ZOR GÜNLERİN ADAMI!

9 Ağustos’a kadar sürecek seminerde, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu’nun yanı sıra Merkez Hakem Kurulu Danışmanı Roberto Rosetti, UEFA Hakem Konvansiyonu Türkiye Sorumlusu Jorn West Larsen eğitimci olarak yer alacak. Seminer açılışında bir konuşma yapan MHK’nin yeni başkanı Namoğlu, üçüncü kez bu göreve geldiğini ve ülkenin olağanüstü günlerden geçtiğini belirterek, “Hepimizin geleceği karanlık dönemlere girmekten son anda kurtuldu. Bu dönemi az yaralarla atlatmış olduk. Yeter ki sizler sahada başarılı olun. Başarılı olduğunuz sürece üst klasmanlarda görev alacaksınız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X