MHP milletvekili adaylarını tanıttı

MHP İl Teşkilatı, Bursa milletvekili adaylarını tanıttı. Wamtes Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda MHP’nin tüm Bursa milletvekili adayları tek tek tanıtıldı.

MHP milletvekili adaylarını tanıttı

SEYİT GÜNDOĞAN 

Aday tanıtım toplantısında konuşan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, başta Bursa olmak üzere, Türkiye’nin tüm seçim bölgelerinde, en iyi sonucu almak için yola çıktıklarını belirterek, Türkiye’yi rahata ulaştırarak, milleti huzura kavuşturmayı hedeflediklerini söyledi. 

TEK BAŞINA İKTİDAR İÇİN YOLA ÇIKTIK

MHP’nin tek başına iktidar için yola çıktığının altını çizen Büyükataman, “Bu yolda herkesi kucaklayacağız. Her insanımızı aziz bilecek ve Milliyetçi Hareket’in mesajlarıyla buluşturacağız. Üç hilalin iktidar mührünü Bursa’dan vuracağız. Bursa’da bu kritik süreçte hizmete talip olan bütün dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aday adayı arkadaşlarımızın hepsi bizim için değerlidir. Seçim sathı mahallinde hepsinin üst düzeyde katkılarını bekliyoruz. Milletvekili aday arkadaşlarımızı TBMM’de tam kadro görmeyi ümit ediyoruz. Yılmayacağız, beklemeyeceğiz, geri durmayacağız, yorulmayacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X