MHP Mudanya’da yeni yönetime onay

MHP Mudanya ilçe teşkilatında geçen ay ilçe başkanlığına atanan Selçuk Yılmaz başkanlığındaki yeni yönetim, MHP Genel Merkezi tarafından onaylandı.

MHP Mudanya’da yeni yönetime onay

ÖMER BİLİK

MHP Mudanya İlçe Başkanı Selçuk Yılmaz, onaylanan yönetimi açıkladı. Atamanın ardından yönetim kurulunu oluşturmak için titiz bir çalışma başlattıklarını belirten Yılmaz, “Ben ve arkadaşlarım yeni aldığımız görevde haklının yanında olup, doğruya doğru, yanlışa yanlış demeye talibiz. Partimizin vermiş olduğu göreve layık olmaya çalışacağız” dedi. 

Yeni yönetimde Mehmet Bostancı Başkan Vekili, Ertan Topçuoğlu ve Sedat Özdemir Başkan Yardımcısı, Semih Yağcı muhasip, İsrafil Cibo sekreter olarak görev aldılar. İlçe teşkilatının diğer Yönetim Kurulu üyeleri ise şöyle: Emir Korkmaz, Ali Bay, M. Emir Şen, Ekrem Şaş, Gökhan Güleç, Ahmet Sevim, Noman Selvi, Erol Yılmaz, Sedat Aslıyüce, Cemil Atalay, Mustafa Dursun, Sercan Sert, Murat Civelek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X