MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’tan Çukur oyuncularına tepki

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Çukur dizisi oyuncularını eleştirdi.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’tan Çukur oyuncularına tepki

Ekrem İmamoğlu, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarının iptali ve yenilenmesine ilişkin aldığı kararın ardından yaptığı konuşmada sanatçılar dahil herkesi ‘konuşmaya’ çağırması üzerine birçok ünlü isimTwitter’da #HerŞeyÇokGüzelOlacak etiketiyle mesaj paylaşmıştı.

Bu paylaşımı yapan ünlüler arasında Çukur dizisi oyuncuları da vardı. Aras Bulut İynemli, Dilan Deniz Çiçek ve Erkan Kolçak Köstendil gibi oyuncular sosyal medyadan destek mesajı yayınlamıştı.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Çukur oyuncularını eleştirdi. Enginyurt yaptığı paylaşımda şunları söyledi:
 

iiieieiei

“Show TV’de yayınlanan Çukur dizisini boykot ediyoruz. Bu dizinin oyuncuları, Ekrem İmamoğlu’na destek mesajları atıyor. Sanatçı, toplumun ortak paydaşıdır. Sizi sadece CHP’liler seyrettiği için, sanatçı olmadınız. Toplumun bütününe mal olmuş insanlar olarak, bir kesimi övmek yakışmadı.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X