MHP üç ilçede başkanını seçti

Milliyetçi Hareket Partisi Mustafakemalpaşa, Mudanya ve Karacabey’de gerçekleştirdiği genel kurul toplantılarıyla ilçe başkanlarını seçti.

MHP üç ilçede başkanını seçti

SEZGİN EREN-ÖMER BİLİK-AYHAN FİDAN

 

Milliyetçi Hareket  Partisi Mustafakemalpaşa ilçe teşkilatının Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulunda 231 kişi oy kullandı. Kongrede Ramazan Ünal ve İhsan Keçeci’nin listeleri yarıştı. Yapılan oylama sonucu 60 oy Ramazan Ünal’a çıkarken, İhsan Keçeci  ise 168 oy alarak 3 yıllığına ilçe başkanlığına seçildi. 3 oy ise geçersiz sayıldı. Seçim sonrası konuşan yeni başkan İhsan Keçeci, yeni dönemde söz hakkının devamlı olarak üyede olacağını ifade etti.

MUDANYA’DE ÇAPTIK DÖNEMİ

MHP Mudanya ilçe teşkilatının olağan kongresinde de Genel Merkez’in ilçe başkanlığına atadığı Selçuk Yılmaz’la yarışan Fehim Çaptık ve yönetimi 3 yıllığına MHP ilçe başkanlığı görevini üstlendi. Kongrede 167 delege oy kullandı. Kongrede Fehim Çaptık 97 oy alırken, Selçuk Yılmaz 69 oy aldı. Yeni İlçe Başkanı Fehim Çaptık, “Önemli olan kazanıp kazanmamak değil. Önemli olan MHP’yi bir adım ileriye nasıl taşıyabiliriz. Birlik beraberlik içerisinde Mudanya’yı yeni değişim hareketiyle birlikte daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.

KARACABEY’DE EROL’A GÜVENOYU

MHP Karacabey olağan kongresinde de mevcut başkan Hüseyin Erol güvenoyu alarak yeniden seçildi. Tek listeyle gidilen kongrede 173 kişi oy kullanırken, seçim sonunda Hüseyin Erol yeniden ilçe başkanı oldu. MHP Karacabey İlçe Başkanı Hüseyin Erol, “İlk günden itibaren sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayarak ilçemizdeki tüm sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya çalıştık. Bu kapsamda bana ve yönetimime yol arkadaşlığı yapan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X