‘MHP yenilenirse birleşmeler olacak’

Eski MHP milletvekili Sinan Oğan, yeni bir yönetimin göreve gelmesi halinde partiye katılımlar olacağını söyledi.

‘MHP yenilenirse birleşmeler olacak’

Oğan, Hollanda Azerbaycan Türk Kültür Derneği tarafından Lahey’de düzenlenen ‘Türk Dünyası Nevruz Şenliği’ne katıldı. Programdan sonra gazetecilere açıklamada bulunan Oğan, MHP’nin 8 Mayıs’ta tüzük, 29 Mayıs’ta da olağanüstü kongresini yaparak yeni genel başkanını seçeceğini ifade etti. 

Oğan, hiç kimsenin kurultay delegelerinden ve ülkücü iradeden üstün olmadığını belirterek, söz konusu iradenin kurultayla mevcut yönetime verdiği görevi şimdi geri almak istediğini kaydetti. Oğan, genç ve dinamik bir yönetimin işbaşına gelmesiyle siyasete mesafeli duran veya siyasette kendisine uygun bir mecra bulamayan insanların MHP’ye katılacağını vurguladı. ‘MHP’ye çok ciddi katılımlar olacaktır’ diyen Oğan, şunları kaydetti:

‘Başta Büyük Birlik Partisi olmak üzere birleşmeler olacaktır. Türkiye’de ismen çok tanıdığınız, çok bildiğiniz isimler MHP’ye katılmak için bizden haber beklemektedirler. İnşallah kurultayımızı yaptığımızda göreceksiniz peş peşe flaş isimler MHP saflarına katılacaklardır.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X