MHP Yenişehir’de ipi Köse göğüsledi

MHP Bursa’daki ilk ilçe kongresini Yenişehir’de gerçekleştirdi. İki adayın yarıştığı kongrede, Önder Köse 168 oy alırken, İlçe Başkanı Celal Çekil’e 131 oy çıktı.

MHP Yenişehir’de ipi Köse göğüsledi

GÜRHAN ADANA

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’ndeki kongrede konuşan MHP İl Başkanı Tevfik Topçu, Anayasa Referandumu için ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyenlerin sosyal medya üzerinden birbirlerine hakaretler ettiğini belirtti. Topçu, ‘Evet de diyen, hayır da diyen arkadaşlarımız bizim kardeşlerimizdir. 16 Nisan gelir geçer, ama Milliyetçi Hareket’in idealleri hep sürer. Biz arkadaşlarımızı ziyaret ederek evet oyu vermeleri için telkinlerde bulunacağız’dedi.

Yeni İlçe Başkanı Köse de, kongrede kendisine gösterilen güvenden ötürü teşekkür ederek, ‘Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı sorumluluk bilinci içinde partimizin hizmetinde olacağız’ dedi.

Köse başkanlığındaki yeni yönetim Oğulcan Ordu, Mustafa Atav, Aziz Meriçoğlu, Fettah Sevim, Salih Bal, Özer Çaylan, Ebru Çelebi, Osman İçen, Çiğdem Pastırmacı, Okan Çetin, Şadiye Korkmaz, Hamdi Mercan, Ömer Şahin, Ömer Alefli, Erdinç Karabay, İlhan Zeybek, Salih Doğru, Fikret Kardaş’tan oluştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X