MHP Yenişehir’de yeni yönetime onay

MHP Yenişehir’de geçen ay atanan Gökhan Yuka başkanlığındaki yeni yönetim, partinin genel merkezi tarafından onaylandı. İlçe Başkanı Yuka, onaylanan yeni yönetimi açıkladı.

MHP Yenişehir’de yeni yönetime onay

GÜRHAN ADANA

 Göreve atanmasının ardından yönetim kurulunu oluşturmak için titiz bir çalışma başlattıklarını belirten Yuka, ‘Amacımız ben ve arkadaşlarım bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek. Bunun için gece gündüz demeden canla başla çalışacağız’ dedi.

Yeni yönetimde Arif Eren ve Ali İkikardaş başkan yardımcısı, Necdet Aydın sekreter, İbrahim Ertoğral ise muhasip olarak görev aldı. İlçe teşkilatının diğer yönetim kurulu üyeleri şöyle: Burak Bal, Abdüssamet Yenilen, Furkan Hatipoğlu, Abdullah Çağlar, Caner Karaşin, Ergin Ayhan, Engin Ülker, Sinan Şahin, Mustafa Aşık, Koray Aydın, Metin Köse, Fuat Yaman, Cemali Doğan, Murat Sönmez, Samet Engin, Turgay Şahin, Onur Akman, Gökhan Bulut, Orhan Ceylan, Sait Çalışkan, Mehmet Ertoğral, M. Ali Edis, Mehmet İnce, Esat Tirşahi, Aykut Mutaf, Gürsel Kösem, Muharrem Doğan, Esin Zengin, Harun Arslan, Hüseyin Şen.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X