MHP’de bir isim daha adaylıktan çekildi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş 6. sıra Milletvekili Adayı Opr. Dr. Faruk Atlı, adaylıktan çekildi. Adaylıktan çekilen Faruk Atlı yerine Musa Demir yazıldı.

MHP’de bir isim daha adaylıktan çekildi!

Adaylıktan çekilme kararını yazılı açıklama yaparak açıklayan Dr. Faruk Atlı; “6. sıra adayı olarak verimli olamayacağımızı, genel merkez yönetimi ile paylaştım bu nedenle çekildim” dedi.

Atlı, “Yerime Elbistan ilçemizden heyecanlı bir arkadaşımızın yazılmasının doğru olacağını değerlendirdik. Elbistan İlçe Başkanımız Ali Demir ile istişare sonrası, yerimize Musa Demir arkadaşımızın yazılmasının doğru olacağına karar verdik. Benim dün olduğu gibi bu gün de Allah ömür verirse yarında mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum partim ve 40 yıllık aziz hatıralarını taşıdığım davadan vazgeçmem mümkün değildir. Bundan sonra rütbesiz bir er olarak partim ve davama hizmet etmeye devam edeceğim. Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X