MHP’de hedef 9 milletvekili

Başvuruların önceki gün tamamlanmasıyla birlikte MHP Bursa İl Teşkilatı’nda aday adayı sayısı 60 olarak belirlendi.

MHP’de hedef 9 milletvekili

SEYİT GÜNDOĞAN 

1’den fazla il için başvuru yapan adayların sistemde yer almasıyla bu sayının daha da artması beklenirken, kadın aday adayı sayısı da 6 oldu.

MHP İl Başkanı Yüksel Yılmaz, seçimlerde Bursa’dan 9 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerinin altını çizerek, “Genel başkanımız Bursa teşkilatlarını çok dinamik ve heyecanlı gördü. ‘Listenin tamamına talip olacaksınız ama en azından yarısını alabilecek güç sizde var’ dedi. Genel başkanın hedefinin altına inmek olmaz Bursa’dan en az 9 milletvekillini hedefliyoruz. Türkiye’nin içinde olduğu bu durumda sosyal hayatın her kesiminde sıkıntı var. 20 milyon insan açlık sınırının altına. MHP bu seçimlerde insanların umudu olacak. Yoksulluğu bahane ederek, yoksulluğu kullanarak iktidar olan AKP, 13 yıldır Türkiye’yi daha da yoksullaştırdı. Yokluk içerisinde hayatını ikame etmeye çalışan insanlara umut olmadı. İnsanlara umut olacak yegane parti MHP’dir” diye konuştu.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X