MHP’de kurultay günü

MHP’nin 11. Olağan Büyük Kurultayı bugün saat 10.00’da başladı. Kurultayın sloganı ise ”Bizimle yürü Türkiye.”

MHP’de kurultay günü

MHP, 11. Olağan Büyük Kurultayı bugün Ankara Arena Spor Salonu’nda “Bizimle Yürü Türkiye” sloganıyla saat 10.00’da başladı.

 

Partinin genel seçim kampanyasında kullanılacak şarkıların da ilk defa kamuoyuna sunulduğu kurultaya bini aşkın davetli katılıyor.

 

BAHÇELİ VE TÜRKER ADAY

 

Genel başkanlığa mevcut genel başkan Devlet Bahçeli’nin yanı sıra MHP 21. Dönem Yozgat Milletvekili Mesut Türker aday olduğunu açıklamıştı.

 

Sabahın erken saatlerinde salonun etrafında yoğunlaşan kalabalık gruplar, polislerin üst araması yapmasının ardından, kurultayın yapılacağı salona giriş yaptı.

 

Polis ekipleri yoğun güvenlik önlemleri alırken, bazı yolların trafiğe kapatılması trafikte aksamalara neden oldu.

 

Ankara Arena Spor Salonu önünde kurultay için toplanan vatandaşlara, bazı il teşkilatları ikramlarda bulundu.

 

Adana İl Teşkilatı üyeleri, vatandaşlara ücretsiz olarak şalgam, çorba, simit, lokum ve çeşitli yöresel ürünlerinden dağıttı.

 

İlçe kongrelerini 20 Kasım 2014’te başlatan ve 8 Şubat’ta tamamlayan MHP, il kongrelerini de 28 Aralık 2014-28 Şubat 2015 arasında yaptı. Kongreler sonucunda seçilen bin 98 üst kurul delegesinin yanı sıra tabii delegelerin katılımıyla toplam bin 232 üst kurul delegesi, Büyük Kurultay’da yer alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X