MHP’de sular durulmuyor

Milliyetçi Hareket Partisi’nde önceki akşam saatlerinde yaşanan görevden almaların ardından sular durulmuyor.

MHP’de sular durulmuyor

SEZGİN EREN

 

Önceki akşam MHP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı İhsan Keçeci, Mudanya İlçe Başkanı Fehim Çaptık ve Yenişehir İlçe Başkanı Önder Köse’nin görevden alınmasının ardından, Mustafakemalpaşa MHP’de istifalar gündeme geldi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı İhsan Keçeci, yönetim kurulu olarak hem yönetimden hem de partiden istifa ettiklerini duyurdu. Keçeci, ilçe yönetimiyle birlikte istifalarını İlçe Seçim Kurulu’na verdiklerini söyledi. Keçeci ayrıca toplamda 393 kişinin partiden istifa etmek için harekete geçtiklerini kaydetti.

İhsan Keçeci, “Bugün bizler, Genel Başkan ve ekibiyle yol arkadaşlığı yerine, bize yakışanı dava adamlığını tercih ederek ilçe yönetiminden ve parti üyeliğinden istifa ediyoruz” dedi.

Partinin, partiye gönül verenlerin Milliyetçi Hareket Partisi’ne dahil olma amaçlarının tam zıttı bir anlayışla yönetildiğini söyleyen Keçeci, “Yıllarını bu partiye vermiş, gecesini gündüzüne katarak Milliyetçi Hareketin iktidar olması için mücadele eden yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve yüzlerce üyemiz, bugün gönlü kırık bir şekilde partimize veda ediyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X