MHP’li muhalifler toplandı

MHP’de olağanüstü kurultay için mahkemece atanan Çağrı Heyeti’nin düzenlediği kongrede, 10 Temmuz’da seçim kararı alan ancak yargı kararları nedeniyle bunu gerçekleştiremeyen MHP’li muhalifler, delegelerden yeniden imza toplanması konusunu görüşmek üzere

MHP’li muhalifler toplandı

Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın ve Ümit Özdağ’ın katıldığı toplantıda konuşulan konuların başında, delegelerden yeniden imza toplanması geliyor. Muhalifler, yeniden imza toplanması kararı alınması halinde, 2 günde delege imzalarının tamamlanarak, bir ay içerisinde de seçimli olağanüstü kongreye gidilebileceği görüşünü savunuyor. 

OĞAN NEDEN YOKTU?

Muhaliflerin bir otelde düzenlediği toplantıya ilk genel başkanlığa adaylığını açıklayan isimlerden Sinan Oğan gitti. 

Oğan, gazetecilerin sorusu üzerine, tek bir yol haritası değil, üzerinde konuşulacak pek çok konu bulunduğunu belirterek, bu konuların masaya yatırılmasının ardından bir açıklama yapacaklarını söyledi. Sinan Oğan, bir gazetecinin, “Meral Hanım’ın bayramlaşmasında siz yoktunuz” sözleri üzerine, “Arkadaşlar gündemle ilgili konuşalım, (geçmişte şu oldu bu oldu) bunlar bugün gündemimizde yok” diye konuştu.

İHRAÇLAR KAPIDA

Genel başkanlığa adaylığını açıklayan bir diğer isim Ümit Özdağ ise dün MHP Genel Merkezi’nde Başkanlık Divanı toplantısı gerçekleştirileceğinin anımsatılması üzerine, bu toplantıların düzenli olarak yapıldığını vurguladı. 

Özdağ, bir gazetecinin, “İhraçlar konusunda bir şey söyleyecek misiniz?” sorusuna, “Bakalım. Olmayan şeyle ilgili konuşulmaz” yanıtını verdi.

Genel başkanlığa adaylığını açıklayan Meral Akşener ve Koray Aydın ise gazetecilerin Ramazan Bayramı’nı kutladı, ancak sorularını yanıtsız bıraktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X