MHP’li Sinan Oğan disipline sevk edildi

Ülkücü camiada sevilmesine rağmen bu seçimde MHP’den milletvekili adayı gösterilmeyen Sinan Oğan, parti politikalarına aykırı açıklamaları nedeniyle dün disipline sevk edildi.

MHP’li Sinan Oğan disipline sevk edildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeniden aday yapılmayan ve seçim günü parti aleyhine eleştirel açıklamalar yapan Sinan Oğan’ın ihracını istedi. 

7 Haziran Milletvekili seçimlerinde aday gösterilmeyen Sinan Oğan’ın ihracına giden yolu ise seçimin ilk gününde attığı twitler etkili oldu. Sinan Oğan, attığı twitinde, “Türk milliyetçilerinin partisi MHP, Osmanlının başkenti, Türk dünyasının göz bebeği İstanbul’da HDP’nin gerisinde kaldı. Başarı nerede?” ifadelerini kullanması, MHP’de büyük yankı uyandırmıştı.

İhracı için düğmeye basıldıktan sonra ise Sinan Oğan, “Hakkımızda Devlet vermiş fermanı, ferman padişahın, ülkücü gönüller bizimdir” twiti attı ve Dadaloğlu’nun sözlerinin yer aldığı türküyü paylaştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X