‘MHP’nin tek başına iktidarı ufukta görünüyor’

MHP Genel Başkanı Bahçeli, hesap gününün yaklaştığını, Milliyetçi Hareketin tek başına iktidarının ufukta göründüğünü söyledi.

‘MHP’nin tek başına iktidarı ufukta görünüyor’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türkiye ilk defa makamını kötüleyen, partisi için oy istemek yerine sahibine çalışan ve koltuğunun altına başkanlık dinamiti döşeyen bir başbakana şahit oldu. Türk milleti ilk kez kendisi olmayan kendi gibi davranmayan, kopyacı, mütegallibe hayranı, müflislikle anılan, etkisiz, yetkisiz ezik bir başbakan gördü” dedi.

 

Bahçeli, partisinin Osmaniye’de Devlet Bahçeli Bulvarı’nda düzenlenen mitinginde yaptığı konuşmasında, doğup büyüdüğü, hayatı boyunca üzerine titrediği kutlu bir vatan köşesi olan Osmaniye’de, Gavurdağı’nın yiğitlerinin korku nedir bilmediğini, ayrılık, gayrılık ve tefrika tanımadığını, vatan sevdalısı ve Türkiye aşığı olduklarını bildirdi.

 

Osmaniyelilerden, kendileri ile yürümeleri için söz vermelerini isteyen Bahçeli, “Ankara’daki haram ve ihanet iktidarının elebaşlarının”, Osmaniye’den yükselen ses karşısında köşe bucak saklanacaklarını öne sürdü.

 

Hesap gününün yaklaştığını, Milliyetçi Hareketin tek başına iktidarının ufukta göründüğünü savunan Bahçeli, “Hem Erdoğan’ın hem de Davutoğlu’nun kaygı ve korkusu bundandır. Bunun için en aşağılık iftiraları atma çabasındalar. Bu nedenle Milliyetçi Hareketi karalama gayreti içindeler. Bugüne kadar Türk demokrasi tarihinde her zihniyet tek başına iktidarla denenmiştir. Milliyetçiler hariç. Liberaller tek başına iktidarla denenmiştir. Sosyal demokratlar tek başına iktidarla denenmiştir. Din istismarcıları da tek başına iktidarla denenmiştir. Tek başına iktidara gelmemiş olan yegane siyasal hareket, milliyetçilerdir. Bütün oyun bunu engellemek içindir. Yerli ve yabancı güçlerin bütün telaşı budur. Bu nedenle milleti kurtaran ve cumhuriyeti kuran milliyetçilere, iktidar çok görülmektedir. Çünkü sömürgeciler ve işbirlikçileri Milliyetçi Hareketin iktidarında başlarına gelecekleri anlamışlardır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X