Miadı dolmuş yüzlere umut bağlamak başlanılan yere dönmektir

Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan MHP lideri Bahçeli, “16 Nisan’da tel tel dökülenler bir daha yükselemeyecektir. Eski defterleri karıştırıp yeni hikaye yazmak, miadı dolmuş yüzlere umut bağlamak başlanılan yere geri dönmektir ki bunun adı ifl

Miadı dolmuş yüzlere umut bağlamak başlanılan yere dönmektir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından paylaşımlarda bulundu.

 

“Ağzı olan herkes konuşuyor. Söz vardır vezirliğe, söz vardır rezilliğe götürür.” diyen Bahçeli, “İhlale tamam diyenlerin, makam için inkara kucak açanların, dünyevi çıkarlar uğruna iltimas ve ihanete çanak tutanların iflah olmayacağını” ifade etti.

 

Bahçeli, mesajlarının devamında şunları kaydetti:

 

“Konuştukları zaman mangalda kül bırakmayanlar vardır. Atarlar tutarlar, bol keseden sallarlar. Sıra icraata gelince de anında araziye uyarlar. Bu tipleri her alanda görürsünüz, her seviye ve mevkide varlıklarına şahit olursunuz. Çalımlarıyla dünyaya meydan okurlar, aslında yokturlar. Bakarsanız büyük bir dava adamı pozu verirler. Gerçekte koca bir hiçtirler. İşlettikleri dedikodu şantiyesi, kaynattıkları fitne kazanıdır. Moral yıkarlar, ara bozarlar, sahte kurtarıcılıkla tertemiz duyguları kirletirler.

 

Hayırcılar toplanıyormuş, 2019’a yatırım yapıyorlarmış, ‘Şu aday olsun, bu öne çıksın’ diyorlarmış. Asıl millet ne söylüyor buna bakılsın. Dereyi görmeden paçayı sıvayanlar, gördükleri derenin derinliği karşısında ya boğulacak ya da sıvadıkları paçayla ortada kalacaklardır. Etme bulma dünyası. Bizimle uğraşıyorlardı. Üzerimizde hesap yapıp oyun oynuyorlardı. Ne oldu?

 

Fakat 16 Nisan’da tel tel dökülenler bir daha yükselemeyecektir. Beyhude yere uğraşmak abestir. Eski defterleri karıştırıp yeni hikaye yazmak, miadı dolmuş yüzlere umut bağlamak başlanılan yere geri dönmektir ki bunun adı iflastır.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X