Micic’te de işlem tamam

Sezon öncesinde transfer konusunda titizlikle çalışan Tofaş, guard pozisyonu için Sırp oyuncu Vasilije Micić’i takıma kattı.

Micic’te de işlem tamam

Önceki gün Jordan hamilton’la anlaşmaya varan Bursa ekibi, bir oyuncuyu daha kadrosuna dahil etti. Basketbol Süper Ligi’ne eksiksiz olarak girmek isteyen kırmızı beyazlılar her iki guard pozisyonunda da oynayabilen 13 Ocak 1994 doğumlu Sırp oyuncu Vasilije Micić ile sözleşme imzaladı.

Geçen sezona Alman ekibi Bayern Münih’te başlayan ve burada 4’ü Euroleague olmak üzere 8 maça çıkan Micić, 2,2 sayı ortalaması yakaladı. Daha sonra Sırbistan’ın köklü kulüplerinden Kızılyıldız’a kiralanan 1,95 boyundaki oyun kurucu Sırbistan Ligi’nde 12 maçta 5 sayı-2,6 asist-1,3 top çalma, Adriatic Ligi’nde de 14 maçta 4 sayı-4,1 asist ortalamasıyla mücadele etti.

Kırmızı beyazlı takımla Euroleague’de de boy gösteren 22 yaşındaki oyuncu çıktığı 17 maçta 5,5 sayı-2,3 asist ortalaması yakaladı. Vasilije Micić Kızılyıldız takımıyla 2015-2016 sezonunda hem Sırbistan hem de Adriatic Ligi’nde şampiyonluk sevinci yaşadı. Tofaş, daha önce Ronald Roberts ve Jordan Hamilton’ı transfer etmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X