‘Miladım Bursa’

Kendi yazıp yönettiği ilk stand-up şovu ‘Mıknatıs’ı dün akşam Bursa’da sahneleyen oyuncu Umut Oğuz, kentimizde alacağı tepkilerin gösterinin kaderini belirleyeceğini söyledi.

‘Miladım Bursa’

BURSALILAR AİLEM GİBİ

‘Kertenkele’ dizisindeki Şevket karakteriyle şöhretin zirvesine ulaşan Umut Oğuz, bu kez farklı bir yönüyle seyirci karşısındaydı. İlk stand-up şovunu dün akşam Nilüfer Uğur Mumcu Sahnesi’nde seyirciyle buluşturan Oğuz, gösteri öncesi Olay Çekirge’ye özel açıklamalar yaptı. Bursa’nın gösterisi için bir milad olacağını belirten Oğuz, ‘Bursalılar artık benim ailem gibi. Buradan alacağım tepkiler, şovun kaderini de belirleyecek’ dedi. 

HAYATI DURDURMAMAK GEREK

Ankara ve Diyarbakır’da yaşanan üzücü olayların yarattığı yas ortamında gösterisini sahnelemek zorunda kalan Oğuz, diğer sanatçıların aksine programını iptal etmedi. Halkımızın böyle zamanlarda morale ihtiyacı olduğunu düşünen Oğuz, ‘İptal etmek bu işin kolay tarafı. Hayatı durdurmamak gerek’ diye konuştu. Kendi hikayelerini anlattığı gösterisi ilgi gören Oğuz, dizi ve stand-up çalışmalarını bir arada yürütecek.

REKABETİ DAHA SONRA KONUŞALIM

Stand-up’ın başarılı iki ismi Cem Yılmaz ve Ata Demirer’e rakip olmadığını belirten Umut Oğuz, ‘Bu meseleyi gösteriyi ancak 300-500 kez sahneledikten sonra konuşalım’ dedi.

Umut Oğuz, gösteri öncesi arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X