Millet 7 Haziran’da uyardı

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’nun Bursa programı AK Parti Osmangazi ve Nilüfer İlçelerinin düzenlemiş olduğu danışma kurulu toplantılarıyla devam etti.

Millet 7 Haziran’da uyardı

AYKUT GÜNGÖR

 

Merinos Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Osmangazi Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Müezzinoğlu, halkın 7 Haziran’da AK Parti’ye uyarıda bulunduğunu söyledi. Herkesin vicdanının sesini dinleyerek öz eleştiri yapması isteyen Müezzinoğlu, daha samimi, daha gazla gayret içinde ve daha çok birbirlerine kenetlenerek halkın desteğini alabileceklerini anlattı. 

Muhalefetin 3. Sınıf bir tiyatro oyunu sergilediğini ifade eden Müezzinoğlu, “Türkiye’yi restorasyona sokacağını söyleyen muhalefetin önce kendisini yenilemesi gerek. 60 yıldır yüzde 15’i geçemeyen parti kendisini yenileme ihtiyacı görmemiş. Bu halk neden bana oy vermiyor diye sorgulamamış. İsminde halk kelimesi olan CHP halkçı değil, isminde milliyetçi olan MHP milliyetçi değil. 

Bu ülkede en çok adam gibi muhalefete ihtiyaç var. AK Parti’yi tek başına iktidar yaptırmamak için çalışan zihniyet bugün ülkenin bu durumundan sorumludur. Millet yüzde 52 ile Cumhurbaşkanını seçti ise Anayasayı yeniden yapmak AK Parti’nin sorumluluğudur. 78 milyonu kucaklayıp milletin partisi olmalıyız. Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yıllarca gıdım gıdım demokrasi sunuldu en sonunda milli irade sandıktan AK Parti ile çıktı. Sandık sonuçların beğenmeyenler yıllarca sonucu görmezden gelip bir çok darbe yaptılar. Ak Parti olarak daha büyük hedefler önümüze koyup gerçekleştirmez isek bugünleri arar oluruz. Rehavet zafiyet içerisine girip birlik ve beraberliğimizi bozmamalıyız” diye konuştu.

Bakan Müezzinoğlu, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı’nın BESOB Toplantı Salonu’ndra düzenlediği danışma kurulu toplantısına da katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X