Millet mahallesi kreşe kavuşuyor

Yıldırım Belediyesi’nin Millet Mahallesi’ne kazandıracağı kreş binası yüzde 15’lik seviyeye ulaştı. Millet Mahallesi’nde toplamda 1181 metrekarelik alanda inşa edilecek kreş binası 2 katlı olarak hizmet verecek. 

Millet mahallesi kreşe kavuşuyor

Modern binanın içerisinde oyun ve etkinlik odası, uyku odası, emzirme odası, emekleme odası, alt açma odası, sağlık odası ve çok amaçlı salon yer alacak. Yıldırım’ın her alanda gelişmesi adına oluşturdukları proje kapsamında bölgesel kreşlerin önemini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmenin başlıca yolu çocuklara verilen değerden geçiyor. Öncelikli hizmet gruplarımız arasında yer alan çocuklarımızı kreşlerimizle geleceğe emin adımlarla hazırlayacağız” dedi.

Millet Mahallesi’nde kreş binasının tamamlandığında ilçenin mevcut değerine artı katkı sağlayacağını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Geleceğin öğretmenleri, doktorları, mühendisleri ve devlet yöneticileri bugünün çocukları arasından çıkacak. Her alanda tam donanımlı bireyler yetiştirerek güçlü Yıldırım’ı ve güçlü bir ülkeyi inşa etmeyi amaçlıyoruz” dedi. 

Okul öncesi eğitimin çocuk gelişiminde ve sağlıklı bir birey olmasında önemli olduğunu da aktaran Başkan Edebali, temel eğitim safhasında hizmet verecek kreşlerde aile sıcaklığı oluşturarak, güçlü Yıldırım hedefine yetiştirecekleri güçlü nesillerle ulaşacaklarını belirtti.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X