‘Millete güveniyoruz’

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Yenişehir’de Kadınlar Soruyor adlı programda partililerle bir araya geldi.

‘Millete güveniyoruz’

GÜRHAN ADANA

Koalisyonları ülkenin kayıp yılları olarak değerlendiren Gözgeç, “Bu yıllarda ülkenin gelişimi konusunda hiçbir gelişme kaydedilememiş. Biz millete güveniyoruz, millete gidiyoruz. Bu referandumda evet demek, kendi yöneticimi kendim seçerim demektir. Hayır demek ise kendi yönetici mi kendim seçmesem de olur demektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bir reform hareketidir. Hızlı icraat yapan, güçlü bir Türkiye herkesin yararınadır. Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz” dedi. 

Referandum çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu da, “İşimizi şansa bırakmamak lazım. Her seçimde insana dokunarak siyaset yapıyoruz. Kadın bir konuyu anlar, hazmederse toplumun diğer kesimleri de anlar” değerlendirmesinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X