‘Milletimiz gereken cevabı verdi’

Demokrasi nöbetinin son gününe katılan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ‘Milletimiz demokrasiye sahip çıkarak herkese gereken cevabı verdi’ dedi.

‘Milletimiz gereken cevabı verdi’

TOLGA ÖZTAŞ

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen son nöbete katılan Bursaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, OLAY Spor’a özel açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu, ‘Mükemmel bir ortamdı. Zaten o kötü olayı yaşadığımızdan beri milletimizin demokrasiye bu şekilde sahip çıkması herkese gereken cevabı verdi. Ben de her zaman milletimizle birlikte oldum’ diye konuştu.

KAÇAK OLARAK GELDİK

Hamza Hamzaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü; ‘Benim babam Yunanistan’da doğdu. 1977 yılında bizi aldı, göçmen olarak, kaçak olarak Türkiye’ye getirdi. Sebebi de ‘ben çocuklarımı bayrağımın altında büyüteceğim’ dediği içindi. Şükürler olsun. Allah onu şad etsin. İyi ki bizi buraya getirmiş. İyi ki kendi vatanımızda kendi bayrağımızın altındayız. Düşmanlarımız bizden korksun.’

DEMOKRASİNİN YANINDAYIZ

Bursaspor’un forvet oyuncusu Sercan Yıldırım demokrasinin yanında olduklarını söyledi. Sercan, ‘Bu tabloyu gördükten sonra bu ülkenin bölünmeyeceğini o kadar iyi anladım ki, bu tarz oyunlara asla gelmememiz lazım. Darbeye kesinlikle ‘hayır’ demeliyiz. Demokrasi için mücadelemizi her zaman sürdüreceğiz. Hem futbolcular hem de spor camiası olarak her zaman demokrasinin yanında olacağız. Biz bunu hak ediyoruz. Türkiye tüm dünyaya ismini duyurmuş, kanıtlamış bir ülke. Gelişime açık bir ülke. Türk olduğum için çok mutluyum. Hep birlikte Türkiye’yi daha da büyüteceğiz’ dedi.

ŞÜKÜRLER OLSUN

Erdem Özgenç, Bursaspor taraftarını ve Bursa şehrini demokrasi meydanında görmenin kendisini çok duygulandırdığını söyledi. Erdem şöyle devam etti: ‘Sahneden insanlarımızı tüylerim diken diken takip ettim. Mükemmel bir birliktelik oldu. Biz de Bursaspor olarak şehrimize, Cumhurbaşkanımıza, devlet büyüklerimize, askerimize ve polisimize yanlarında olduğumuzu hissettirmek için nöbete katıldık. Şükürler olsun ki böyle bir ülkede doğduk, yaşıyoruz ve burada yaşlanacağız.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X