‘Milletimize güveniyoruz’

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Yenişehir İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

‘Milletimize güveniyoruz’

GÜRHAN ADANA

Torun, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar ve parti yöneticileriyle birlikte temel kazımı süren Devlet Hastanesi’nin şantiyesini gezerek yetkililerden bilgi aldı. Yenişehir-Bursa yolunun Barcın Kavşağı’nda incelemelerde de bulunan Torun, Yenişehir-Bursa yolundaki mevcut eksiklerin giderilmesi için gerekli tüm girişimleri yapacaklarını kaydetti. 

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, referandumla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Her seçimin kendine özgü özellikleri bulunduğunu belirten Torun, referandumun da önemli olduğunu ifade etti. Torun, “Geçmişten bugüne hükümet kurulamaması Türkiye’ye kan kaybettirdi. Siyasi istikrar olmazsa, ekonomik istikrar da olmuyor. Bir ülkenin büyümesinin en büyük özelliği, siyasi istikrarının olmasıdır. Seçimden sonra vatandaş hükümetin hazır olduğunu bilecek. Buna bağlı olarak ekonomik büyüme gelecek’ diye konuştu.

Torun, ‘Gelecek nesiller ve ülkemiz daha çok güçlü olsun istiyoruz. Bursa olarak tecrübeli bir teşkilatız. Seçimlerde bizlere Bursalılar hep Türkiye ortalamasının üzerinde destek verdi. Bu desteği referandumda da vereceğine inanıyorum. Milletimiz yanlış üzerinde değil, doğru üzerinde uzlaşır. Milletimize güveniyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X