‘Milletimize, ülkemize hayırlı olsun’

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “İnşallah egemenliğin kayıtsız, şartsız milletin olacağı ve dışarıdan müdahalelerin olmadığı, demokratik bir süreci hep birlikte yaşarız” dedi.

‘Milletimize, ülkemize hayırlı olsun’

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, oyunu kullanmak üzere merkez Osmangazi ilçesindeki Dr. Necla Yazıcıoğlu İlkokuluna geldi.

 

Görevliler ve vatandaşlarla selamlaştıktan sonra 3111 numaralı sandıkta oyunu kullanan Müezzinoğlu, “Zaman zaman çok partili dönemin ağır sıkıntılarını, bedellerini, milli iradeye dışarıdan yapılan müdahaleler nedeniyle ödemiş olsa bile, yine bu çok partili demokratik yapıya sahip çıkan bir milletimiz var. İnşallah bundan sonraki süreçte egemenliğin kayıtsız, şartsız milletin olacağı ve dışarıdan müdahalelerin olmadığı, istikrarlı, güçlü bir demokratik süreci hep birlikte yaşarız. Bu sürecin milletimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X