‘Milletimizi ikna etmeliyiz’

Mudanya AK Parti İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısı Hasanbey Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

‘Milletimizi ikna etmeliyiz’

ÖMER BİLİK

Danışma Meclis toplantısına AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, İl Başkanı Cemalettin Torun, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse, “Büyükşehir olarak tüm ilçelerimizle birlikte hedefimiz, Bursa’yı Türkiye ve dünyada Marka Kent Bursa hedefine ulaştırmaktır. Büyükşehir ve teşkilatlarımızla birlikte nisan ayında yapılması planlanan referandumda da Bursa’da en büyük oyu olarak bu değişikliğe katkı sağlayıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da Anayasa değişikliği ile ilgili katılımcılara bilgi verdi. Çavuşoğlu, “Danışma meclislerimiz elbette tazelenmeyi, geçmişte yapılanların muhasebesini, ileriye dönük planlamaları içermesi gerekir. Meclis’te yoğun çalışmaların ardından mevcut Anayasa değişikliği teklifimizi milletimizin önüne getirecek yeter sayıyla bitirdik ve mutluyuz. Tüm teşkilatlarımızla birlikte bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Başkanlık sistemi Türkiye’nin milli, tarihi geçmişine, toplumsal sürecine, hafızasına ve dokusuna uygun bir sistem olarak hazırlanmış ve milletimize getirilmek üzeredir. Biz teşkilatlar olarak referandum öncesi kapı kapı dolaşıp, bunu değerli milletimize anlatıp, onları ikna etmeliyiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X