‘Milletimizin iradesini sandıklar belirler’

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Orhangazi’de ‘Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlar Buluşması’na katıldı.

‘Milletimizin iradesini sandıklar belirler’

NEVZAT OKUMUŞ

Toplantıda AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, muhtarlar, STK temsilcileri ve parti teşkilatı da hazır bulundu.

Sakallı Tesisleri’ndeki toplantıda konuşan Efkan Ala, “Bizim petrol kuyularımız sandıklarımızdır. Milletimizin iradesini sandıklar belirler” dedi. 

Ala, “İyileştirme yönünde önemli adımlar atılıyor. Sandıktan mutlaka istikrar çıkacak. Milletimiz yeni hükümeti sandıkta kuracak. Bir cumhurbaşkanlığı hükümeti çıkıyor. Siyasi, demokratik bir istikrar çıkıyor. Vesayet ortaklarının vasiliğine son veriliyor” diye konuştu.

Efkan Ala, “16 Nisan’da sandık açıldığında mutlaka beş yıllık istikrar çıkacak. Siyasetin dışında güçlü bir yargının, güçlü bir ordunun oluşmasını sağlayacak. Bu sistemin değişmesi gerekir. Karar sizin, söz sizin” ifadelerine yer verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X