‘Milletin üzerinde bir irade kabul etmiyoruz’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yıldız Seferioğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte İnegöl Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

‘Milletin üzerinde bir irade kabul etmiyoruz’

ABDULLAH TANIŞ

Ziyarette konuşan İstanbul Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yıldız Seferioğlu, ‘Muhtarlar sadece yönetici değil, bulunduğu yerlerde aynı zamanda bir kanaat önderidir. Milletvekili ve Belediye Başkanı olabilirsiniz ama, muhtar seçilmek zordur. Muhtarlar bağımsızdır. O yüzden sadece yönetim değil, kanaat önderi özelliğiniz vardır. Fikir ve düşünceleriniz bizim için önemlidir’ diye konuştu.

‘Bu memlekette güçlü iktidarlar ne zaman çıktıysa büyük yatırımlar yapılmış’ diyen Yıldız Seferioğlu, ‘Artık millet hükümeti kuracak. Toplumun içinden çıkan biri olmuş olacak. Yani pazarlıklarla, milletvekili transferleriyle geçici bir iktidar çıkacağına, yüzde 50 oy almış bir iktidar ortaya çıksın. Yüzde 50 oy almak demek muhtarların desteğini almak demektir. Çünkü muhtarlar Türk insanını temsil ediyor. Bundan önceki iktidarlarda böyle değildi. Diyor ki, seni denize dökerim, nereye döküyorsun? Milletin üzerinde bir irade kabul etmiyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X