Milletvekili Mustafa Şahin’den Bayram Mesajı

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Ramazan Bayramı mesajında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Milletvekili Şahin, “Her türlü dayanışma…

Milletvekili Mustafa Şahin’den Bayram Mesajı

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Ramazan Bayramı mesajında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Milletvekili Şahin, “Her türlü dayanışmanın tezahür ettiği, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diyerek bayramların barış ve sevinç günleri olduğunu dile getirdi. Bayramların hem büyükleri hem de küçükleri sevindirme, onların varlıklarına ne kadar önem verildiğinin gösterme günleri olduğunu ifade ederek, “İnsanlar, arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, sosyal ve kültürel hayatımızda vazgeçilmez bir yeri vardır. Dolayısıyla bayramlar toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biridir. Birlik ve beraberliğimizi daima korumalı, aramıza nifak sokmak isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz” dedi. Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Şahin, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve mutluluklar diliyorum. Bayram’ın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk getirmesini Allah’tan temenni ediyorum. Ayrıca bayramı bayram gibi yaşayamayan tüm Filistinli, Doğu Türkistanlı ve Suriyeli kardeşlerimizin de, uğradıkları bu zulmün bir an önce ortadan kalkması dileklerimle Bayramlarını kutluyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X