Milletvekili pazarcı, başkan müşteri oldu

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, pazarcı esnafını dinledi. Şahin Pazar tezgahının başına geçerken, Dündar ise alışveriş yaptı.

Milletvekili pazarcı, başkan müşteri oldu

Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte Tuz Pazarı’nı ziyaret etti. Sabahın erken saatlerinde yaptığı ziyarette pazarcı esnafıyla kahvaltı yapan Başkan Dündar, daha sonra pazar tezgahlarını tek tek dolaşarak esnafla sohbet etti. Dündar, esnafın sıkıntı yaşamaması, vatandaşların da daha rahat alışveriş yapabilmesi için kendilerine iletilen talepleri dikkate alacaklarını söyledi.

Osmangazi Belediyesi olarak her zaman esnafa sahip çıktıklarını kaydeden Başkan Dündar, “Esnafımız büyük alış veriş merkezlerine karşı ayakta kalma mücadelesi veriyor. Bizler yaptığımız yatırımlarla ve hizmetlerle esnafımızın alışveriş merkezlerine karşı direncini arttırmak istiyoruz. İlçenin dört bir yanına kapalı pazar alanları inşa ediyoruz. Yaptığımız kapalı pazar yerleri sayesinde, kayıt dışı çalışmanın da önüne geçerek, vergisini ödeyen gerçek esnafı da korumuş oluyoruz” dedi.

Pazar tezgahının başına geçen Milletvekili Hüseyin Şahin, torbaya koyarak tarttığı domatesleri Başkan Dündar’a sattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X