Milletvekili Tunç, Mazbatasını Aldı

1 Kasım 2015 Genel seçimlerinde 4. kez milletvekili seçilen AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, mazbatasını teslim aldı. AK Parti Bartın İl…

Milletvekili Tunç, Mazbatasını Aldı

1 Kasım 2015 Genel seçimlerinde 4. kez milletvekili seçilen AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, mazbatasını teslim aldı. AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu ve teşkilat üyeleriyle birlikte Bartın Adliyesine giderek İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ayşegül Öselmiş’ten mazbatasını alan Milletvekili Tunç, önümüzdeki 4 yıllık dönemin Bartın için altın yıllar olacağını söyledi. Milletvekili Tunç çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “1 Kasım’da ülkemiz yeniden istikrara kavuşmuş oldu. 1 Kasım’da yüzde 49.5 oy aldık. Bartın’da da yüzde 53.4 oy aldık. Toplam 65 bin 800 oyumuz var. Ikinci parti olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 36 bin oyu var. Dolayısıyla 2. olan partiye 30 bin fark attık. 2. Milletvekilliğini kıl payı kaçırdık. 2 bin 500 oy daha, Cumhuriyet Halk Partisi’nden AK Parti’ye geçmiş olsaydı 2 milletvekili ile Bartın’ı temsil etmiş olacaktık. Ama sonuç yüzde 53,4’e rağmen 1-1 gerçekleşmiş oldu. Bundan sonra önümüzde 4 yıl var. 4 yıl inşallah Bartın için altın yıllar olacak. Hep birlikte altın yılları yaşayacağız. Bu güne kadar AK Parti iktidarının Bartın’a kazandırdığı çok sayıda eser var. Bu eserlere yenilerinin ilave edileceğini, önümüzdeki 4 yıllık süreç içerisinde hepimiz göreceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X