Milletvekilliği için aday olmayacak

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli, milletvekilliğine adaylığını koyacağı gerekçesiyle 14 Aralık`taki ilçe kongresinde aday olmayacağını açıkladı.

Milletvekilliği için aday olmayacak
SADULLAH ORGAN
 
AK Parti İnegöl İlçe Kongresi öncesinde 6 yıldır İlçe Başkanlığı görevivini yürüten Bülent Temelli’nin yeniden aday olmaması üzerine Mustafa Ersan ve Hüseyin Özdemir’in çalışma yaptığı öğrenildi. İnegöl İlçe Başkanlığı görevine aday olmayacağını belirten Bülent Temelli “Hayırlısıyla, önümüzdeki dönem Milletvekili Aday Adayı olarak müracaat edeceğim. Seçilmem halinde de, edinmiş olduğum tecrübelerle hizmetlerin takipçisi olacağımı talep edeceğim” ifadelerini kullandı.
 
GÖRÜŞLER ALINDI…
 
Teşkilat olarak görüşlerinin alındığını ifade eden Bülent Temelli, “Teşkilat içinden İlçe Başkanı olabilecek kişilerin isimleri alındı. AK Parti, yüreği vatan sevgisi ile dolu insanların bir araya getirdiği bir gruptur. Bu grubun içerisine gelmek isteyen bütün insanlara da kapısını açan bir parti olarak, teşkilat dışından da isimler dikkate alınıyor. Kamuoyunda geçen isimler, değerlendirmeye alınan birkaç isimdir sadece. Daha fazlası da vardır. Son olarak birkaç arkadaş mülakata katılacak. Belirlenecek arkadaşın arkasında, belirlenecek tek listeyle kongreye gidilmesi sağlanacaktır. Seçilecek olan arkadaşımızın etrafında kenetleneceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X