Milli Eğitim Müdürü Edip’ten Okul Ziyareti

Muş’un Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Şube Müdürü Ali Çiçekli ile birlikte Said Nursi Anadolu Lisesi ve Gazi Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Edip’ten Okul Ziyareti

Muş’un Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Şube Müdürü Ali Çiçekli ile birlikte Said Nursi Anadolu Lisesi ve Gazi Ortaokulu’nu ziyaret etti. Deniz Edip, Said Nursi Anadolu Lisesi ve Gazi Ortaokulu öğretmenleri ile bir araya gelerek, YGS ve TEOG sınavları hakkında bilgi aldı. Said Nursi Anadolu Lisesi öğretmenleri ile yapılan toplantıda, hafta sonu okul bünyesinde açılan YGS kurslarının önemi, öğrenci devamları ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunan Edip, YGS sınavında eğitim çıtasını yükseltme hedefleri için bazı önerilerde bulundular. YGS hazırlık soru bankası kitaplarının öğrencilere dağıtılması için idareye teslim eden Edip, ardından Gazi Ortaokulu’na geçerek öğretmenlerle toplantı yaptı. Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip TEOG sınav sonuçlarını değerlendirerek, öğretmenlerin yapılacak çalışmalarda daha özverili olması beklentilerini dile getirdiler. TEOG kurslarına verilen önemi dile getirilerek öğrenci devamlarının sağlanması için önerilerde bulunan Edip, ardından köy okullarını ziyaret etti. Deniz Edip; Adıvar ve Sarıpınar ilk ve ortaokullarını ziyaret ederek, TEOG sonuç bilgilendirme ve değerlendirmesi yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X