Milli Eğitim’den psikoloji çalıştayı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında yol haritasını belirliyor.

Milli Eğitim’den psikoloji çalıştayı

 

Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) tarafından ulusal düzeyde organize edilen “Bursa Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık İyi uygulamalar Çalıştayı” başladı. Havva Aslanoba MTAL’de gerçekleştirilen çalıştayın açılış programına İl ve ilçe milli eğitim idarecileri, okul müdürleri, rehber öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

Çalıştayın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Hüseyin Hacıoğlu, “Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bu organizasyonunu özel buluyorum. Çünkü bu organizasyon sonraki yıllar için ilimiz bünyesinden çıkabilecek iyi çalışma, proje ve uygulamalar için yol haritamızı oluşturacaktır” dedi. “Bursa Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık İyi Uygulamalar Çalıştayı”nın birincisini gerçekleştirdikleri ifade eden Havva Aslanoba MTAL Okul Müdürü Nazım Hikmet Seren de “Çalıştayı geleneksel hale getirmek istiyoruz” dedi.

Çalıştayın organizasyon ekibi geleneksel hale getirilmesi planlanan çalıştayın ilkinde ulusal ve uluslararası düzeyde kabul görmüş 12 atölye, 18 iyi uygulama ve 5 tema eğitimini Bursa’ya getirdi. Çalıştaya 600 rehber öğretmen ve psikolojik danışman katılıyor. Çalıştayın, Bursa ilinde görev yapan tüm rehber öğretmen ve psikolojik danışmanların yanı sıra rehber öğretmen ve psikolojik danışmanlık öğrencilerine açık olduğu belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X