Milli geliri adil dağıtacağız

Türkiye’yi 81 ilde kalkındırma hedefiyle yola çıktıklarını belirterek, “Biz açık artırmayla seçim vaadi vermiyoruz. Bizim hedefimiz gelir dağılımında adalettir” dedi.

Milli geliri adil dağıtacağız

SEYİT GÜNDOĞAN 

 

SP-BBP ittifakının Bursa’dan birinci sıradan aday gösterdiği Temel Karamollaoğlu,  Milli İttifak’ın milletvekili adaylarıyla bir araya geldi. Karamollaoğlu, hükümetin hem ekonomi hem de dış politikada yanlış bir yol izlediğini ileri sürerek, iktidara geldiklerinde Türkiye’yi 81 ilde kalkındıracaklarını ve şahsiyetli bir dış politika izleyeceklerini söyledi.

Türkiye’nin bugün itibariyle borç batağına saplandığını savunan Karamollaoğlu, “Mesele parayı nereden bulacaksın değil, milli geliri nasıl paylaşacaksın meselesi.  Biz bu çarpıklığı gidereceğiz. Biz Türkiye’yi  81 ilde kalkındırma azmindeyiz. Milli gelirin adil dağıtımını sağlayacağız. Seçim öncesi diğer siyasi partiler adeta bir açık artırma yarışına girdi. Biz açık artırmayla seçim vaadi vermiyoruz. Bizim hedefimiz gelir dağılımında adalettir. 1350 liranın altında asgari ücret olmaz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X